Нині Ірпінь відвідали прем’єр Канади, президентка Бундестагу та соліст та гітарист гурту «U2»

Фото: Олександр Маркушин, Телеграм

Нині Ірпінь відвідали одразу прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, президентка німецького Бундестагу пані Бербель Бас та Пол Х’юсон – Боно та Девід Еванс – Едж – соліст та гітарист легендарного гурту «U2».

Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

«Щойно мав честь говорити із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований.

Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє».

Також Ірпінь нині відвідала і президентка німецького Бундестагу пані Бербель Бас. Було обговорено можливість точкової допомоги Німеччини у відбудові зруйнованих інфраструктурних об’єктів в Ірпені. Вже наступного тижня їй будуть передані проєкти та кошториси відновлення Ірпінського ліцею №3, дитсадка «Радість», ДЮСШ, стадіону «Чемпіон» та Будинку культури.

«Щиро дякую пані Бас за таку предметну розмову. Також подякував Німеччині за підтримку українського народу».

Окрім того в Ірпені були сьогодні гості з Ірландії. Пол Х’юсон – Боно та Девід Еванс – Едж – соліст та гітарист легендарного гурту «U2» приїхали зі словами підтримки та пропозицією допомоги. «Обговорили можливість проведення благодійних концертів гурту для збору коштів на відбудову інфраструктури Ірпеня, зокрема нашого Будинку культури.»

оренда квартири Львів

Новини