Ракетний удар по Львову: «прилетіло» з району Каспійського моря, 7 загиблих

Скрін з відео: Перший Західний

Внаслідок ракетного удару по Львову попередньо загинуло 7 осіб, ще одинадцять постраждало. Зокрема, три удари завдано по військових складських приміщеннях, один – по станції технічного обслуговування «Шиномонтажу».

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, він зазначив, що попередньо ракетного удару було завдано з району Каспійського моря. Три ракети «прилетіли» по військових складських приміщеннях, які зараз не використовуються. Ще одна потрапила в станцію технічного обслуговування «Шиномонтаж».

Два об’єкти повністю зруйновані, працівники ДСНС розбирають завали.

За словами голови Львівської ОВА, загинули 7 осіб, 11 зазнали поранення, з них троє у дуже важкому стані. Стосовно дитини, про яку повідомлялося, що вона теж постраждало внаслідок вибухів, то у неї незначні ушкодження.

Також відомо, що з семи загиблих, троє на «Шиномонтажі».

Також кількість загиблих та тих, хто постраждав, ще може змінюватися.

Міський голова Львова Андрій Садовий, коментуючи потрапляння в станцію технічного обслуговування зазначив, що серед цілей міг бути і залізничний вокзал у Львові.

Окрім того, як повідомив Максим Козицький, наступна повітряна тривога, яка прозвучала у місті після потрапляння в об’єкти, стосувалася російський ракет з району Чорного моря, однак вони до нас долетіли.

оренда квартири Львів

Новини