Reuters підтвердило евакуацію 25 людей з «Азовсталі» в Безіменне під окупацією

Фото: Українська правда

Кореспонденти міжнародної агенції Reuters підтвердили евакуацію 25 людей, включно з дітьми, з території заводу «Азовсталь» в Маріуполі в селище Безіменне під контролем російських окупантів.

Кореспонденти Reuters пересвідчились, що два автобуси прибули з території «Азовсталі» в тимчасовий табір у Безіменному, де присутні співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста і ООН, повідомляє Українська правда.

Співробітники організацій сказали журналістам, що вони очікують прибуття ще кількох автобусів із «Азовсталі» в п’ятницю 6 травня.

У таборі в Безіменному, за даними агенції, майорів прапор так званої «ДНР».

Під час першого етапу евакуації цивільних з «Азовсталі» (1-3 травня) під проводом ООН і МКЧХ 1 травня, автобуси з цивільними тримали одну добу в таборі в Безіменному, перед тим як дозволити виїзд на територію під контролем українського уряду.

Раніше про прибуття автобусів до Безіменного повідомляли російські державні медіа.

Нагадаємо, удень 6 травня російські окупанти порушили режим припинення вогню на території заводу й обстріляли автівку з українськими військовими, яка виконувала завдання з перевезення цивільних. Один військовий загинув, ще шестеро поранено.

оренда квартири Львів

Новини