Новини

РФ готується зрівняти з землею «Азовсталь» – аудіоперехоплення СБУ

Служба безпеки України оприлюднила с розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва «зрівняти із землею» завод «Азовсталь» у Маріуполі.

Запис СБУ розмістила в Телеграм.

Зазаначається, що незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь

Тому хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь», де тримають оборону наші бійці. Окупантів не стримує навіть те, що на заводі знайшли прихисток мирні мешканці міста.

Тож рашисти готують 3-тонні «сюрпризи» з неба.

На записі, що має СБУ: ростовський командир взводу загарбників, який перебуває в 4 кілометрах від легендарної будівлі.

«Ждем тут «сюрпризы» от россии… трехтонные с неба… Сказали, сравнять все с землей… Приезжал подполковник, говорил: вы почувствуете на себе это, и услышите, и почувствуете. Прикинь волна взрывная будет», – розповідає він своїй дружині.

На запитання про долю мирного населення відповідає: «Все уехали. Все кто захотел, все уехали. Остались одни патриоты и сильно умные…».

«Це ще одне підтвердження, що справжня мета «асвабадітєлєй» в Україні – це стерти нашу державу з лиця землі. Тож в нас лише один шлях зберегти нашу країну – перемогти!», – наголошують в СБУ.

Залишити відповідь