Росіяни кілька разів змінювали свої заяви після ракетного удару по Вінниці – Повітряні сили

Фото: ДСНС

Після ракетного удару по Вінниці, через який загинуло 23 мирних мешканців, російські представники кілька разів змінювали свої заяви.

Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

«Після ракетного удару по Вінниці російський «агітпром» продовжує зловтішатися на кістках загиблих. Загинуло десятки мирних мешканців, серед яких – діти, десятки людей пропали безвісти, десятки в лікарнях у важкому стані.

Одразу ж після вибухів пропагандисти заявили про знищення групи націоналістів у Будинку офіцерів, згодом була заява про знищений там склад боєприпасів. Вже сьогодні міноборони країни-окупанта заявляє про знищення керівного складу Повітряних Сил…

Чого варті заяви агресора ми бачимо у їхній статистиці, де вони говорять про втрати українського війська. Вони уже «знищили», як мінімум три українських армії…»

Командування повітряних сил ЗСУ зазначає, що ракети «Калібр», які влучили по площі Перемоги у Вінниці призвели до серйозних руйнувань інфраструктури. Зокрема, постраждав й Будинок офіцерів, що де-юре належав Повітряним Силам, а де-факто був культурним закладом усього міста, де проводилися найбільші концерти українських зірок, де працювали десятки дитячих гуртків, спілок та громадських організацій, тут були студії звукозапису, кафе та відділення «Приватбанку».

«Саме в день підступного ракетного удару в Будинку офіцерів мала виступати українська співачка «Роксолана», постраждали два члена її команди – один загинув, за життя іншого борються лікарі.

Може ракетний удар планувався по концертній залі, яка вміщає близько тисячі глядачів.

Вінниця не перше місто в Україні, по центру якого нелюди луплять руйнівними ракетами, пояснюючи це звірство ліквідацією міфічних неонацистів та іншими байками.»

оренда квартири Львів

Новини