Росіяни можуть готувати атаки на українські об’єкти водозабезпечення – Олександр Коваленко

Фото: slovoidilo

Тактика ракетних обстрілів може змінитись. Окупанти можуть готувати точкові або масованіші атаки. Крім того, швидше за все, вони будуть шукати інші об’єкти для поцілення.

Про це в ефірі на «Першому Західному» розповів військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко.

За його словами, у російських окупантів є можливість накопичувати від 3 до 5 ракет на добу. За кілька тижнів вони можуть назбирати до сотні ракет. Вони їх можуть використати разово, влаштувавши масштабний ракетний удар або можуть зробити декілька хвиль: 2-3 рази по 40-50 ракет.

Але, на його думку, нанесення точкових ударів має недоліки. Перехопити 2-3 ракети для протиповітряної оборони значно легше, аніж коли їх багато. Також він припускає, що окупанти можуть змінювати і цілі ураження.

«Нанесення обмежених ударів по логістиці ми бачили вже минулої весни. Вони намагались наносити удари по залізничним вузлам – вони не мали ефективності. Тобто, це будуть, швидше за все, об’єкти, які відповідають за водозабезпечення. Як вони це будуть робити – ну, побачимо. Бо сценарії у маніяків можуть бути непередбачувані», – пояснює  військовий оглядач.

оренда квартири Львів

Новини