Росіяни підступно ударили по Дніпропетровщині, 13 загиблих. Оновлено

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм

Російські окупанти уночі обстріляли Дніпропетровську область, зокрема по Марганцю та Мирівській громаді – загинули 13 людей, поранені – 11.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко.

«Трагічна ніч… У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила – 13.»

За словами Резніченка, ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів, ударив, коли люди спали у своїх домівках.

Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. Зокрема, у Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі.

У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч мешканців міста без світла. Працюють аварійні бригади електриків.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома.

У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу.

Оновлено. О 9:16 Валентин Резніченко додав, що в лікарні Марганця померли двоє поранених під час нічного ворожого обстрілу. Лікарі боролися, але не змогли їх врятувати.

«На цю хвилину нічна російська атака по Нікопольському району забрала життя 13 мирних людей. 11 поранені, п’ятеро з них у тяжкому стані.»

Фото: Валентин Резніченко, Телеграм
оренда квартири Львів

Новини