Росіяни ударили з «Іскандерів» по гуртожитку у місті Часів Яр: під завалами мати з дитиною – ДСНС

Фото: ДСНС

Російські окупанти завдали удару з «Іскандерів» по цивільному гуртожитку у місті Часів Яр на Донеччині. Під завалами знаходиться мати з дев’ятирічною дитиною.

Про це повідомляє Угруповання Об’єднаних сил.

Як повідомив перший заступник начальника Головного управління ДСНС України в Донецькій області В’ячеслав Бойцов, попри ворожу авіацію в повітрі та загрозу нових ударів рятувальники уже більш ніж півдоби борються за їхнє життя. П’ятеро постраждалих доставлено до лікарні. Точна кількість жертв, які можуть залишатися під завалами наразі невідома.

За його словами, ракетний удар по місту Часів Яр окупанти завдали приблизно о 21 годині 17 хвилин. Орієнтовно було чотири ракети, дві з них безпосередньо влучили у гуртожиток, де знаходились цивільні люди. Військових об’єктів тут поблизу немає.

Фото: ДСНС

«На даний час з-під завалів врятовано п’ятеро поранених постраждалих. Кількість людей, які можуть залишатися під завалами наразі невідома», – зазначив він.

Як додала ффіцер цивільно-військового співробітництва ЗСУ Оксана Анодіна, у гуртожиток оселилися цивільні люди, які були евакуйовані. Люди повернулися, навіть не повідомляючи військові адміністрації та керівництво ОТГ. Тому точна кількість усіх, хто перебував у цьому будинку зараз невідома. Перших постраждалих, яких вдалося дістати з-під завалів доправлено до лікарні. Пошукові роботи тривають.

Вона наголосила, рятувальники працюють у складних небезпечних умовах, було чути, як над ними пролітав військовий бойовий літак РФ.

Фото: ДСНС
оренда квартири Львів

Новини