Ставленики Кремля проситимуть Путіна включити Херсонщину до складу РФ без референдуму

Фото: Liga.net

Призначена окупантами так звана влада Херсонської військово-цивільної адміністрації заявила, що проситиме президента Росії Володимира Путіна включити Херсонську область до складу РФ.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на колаборанта Кирила Стремоусова, інформує Українська правда.

«Місто Херсон – це Росія, жодних ХНР (Херсонської народної республіки – ред.) на території Херсонської області створюватись не буде, референдумів не буде. Це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента Російської Федерації, та буде прохання включити область до складу повноцінного регіону РФ».

За словами ставленика Кремля, Херсонська область планує до кінця року повністю перейти під законодавство Росії. А структура влади на Херсонщині нібито вибудовуватиметься за аналогією з російськими регіонами.

Повідомляється також, що російські окупанти під час нападу змогли «повністю відрізати Україну від Азовського моря», а також з’єднати території Херсонської та Запорізької областей із псевдореспублікою «ДНР».

Раніше розвідка США повідомляла, що Росія спробує «приєднати» Донецьку та Луганську області до «середини травня», далі в планах окупантів анексія Херсонської області та створення «ХНР».

9 травня колаборант Володимир Сальдо заявив, що Херсонщину не планують об’єднувати з окупаційною адміністрацією Криму, але можуть внести у федеральне об’єднання.

28 квітня колаборант Кирило Стремоусов, призначений окупантами на посаду заступника голови Херсонської області, заявив, що жодних референдумів в області не планується.

оренда квартири Львів

Новини