У Херсоні та Бериславі лунали вибухи

Фото: Defence-ua.com

У Херсоні та Бериславі Херсонської області ввечері 30 серпня лунали вибухи, імовірно, ЗСУ знову поцілили в Антонівський міст.

У Херсоні чули потужні вибухи, повідомили ввечері кореспонденти «Суспільного».

У місцевих Телеграм-каналах з’явилися фото з вибухами поблизу Антонівського моста та колонії №90 у Херсоні, а також поблизу Бериславського військкомату.

Голова Бериславської військової адміністрації Володимир Літвінов у коментарі «Суспільному» сказав, що в Бериславі ЗСУ влучили поблизу міської ради.

«Трохи нижче є гаражі, і це територія міської ради. Військкомат знаходиться ще нижче. Зв’язку з Бериславом у мене немає, але по фотографії я бачу, що горить територія гаражів, яка розташована на території міськради», – зазначив він.

Літвінов додав, що ніхто не бачив, що стояло на тій території, – вона була завішана сіткою: «Можливо була якась техніка, а може й склади. Сама адміністративна будівля ціла. Тільки десь дах пошкоджений».

ЗСУ інформацію про вибухи не коментують, зберігається режим тиші.

Водночас, місцевий політик Сергій Хлань заявив, що «весь день оркам прилітає – по ремонтних базах, складах, скупченнях живої сили, у місця перебування їхніх офіцерів».

«У Таврійську детонують боєприпаси, прильоти по Антонівському мосту, щоб ще раз підтвердити його не функціональний статус, Берислав, Нова Каховка, Олешки, Нова Збур’ївка», – написав він у Facebook.

Хлань додав, що новий «приліт» по Антонівському мосту під Херсоном може стати «завершальним акордом».

оренда квартири Львів

Новини