У Криворізькому районі ворог знищив кілька десятків гектарів урожаю – Вілкул

Фото: Українська правда

У Криворізькому районі внаслідок обстрілу росіян пожежа охопила кілька десятків гектарів полів, урожай знищено вогнем.

Про це в Телеграм повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«У Криворізькому районі орки били в район Великої Костромки. Біля Мар’янського через обстріл зайнялося кілька десятків гектарів полів. Урожай знищено вогнем. Рятувальники зуміли локалізувати та ліквідувати пожежу, щоб вогонь не охопив більшої площі. Жертв немає.»

За словами Вілкула, за останню добу Дніпропетровська область зазнала обстрілів і крилатих ракет, і РСЗВ, та інших видів озброєння. Тільки по невеликому Нікополю ворог випустив понад 50 ракет із «Градів». Стріляли по центру, військових там взагалі не було. Двоє загиблих цивільних – їх дістали з-під плит рятувальники, ще одна жінка поранена.

Пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, з них у трьох – руйнування несучих конструкцій (прямі влучення «Градів»), водовід, житлові будинки приватного сектору, школа, ПТУ, аптека та інші мирні об’єкти та автомобілі.

Окрім того обстрілів зазнали прикордонні території – райони населених пунктів Нововоронцовка, Оскорівка, Трудолюбівка та інші. Ворог також завдав авіаційного удару в районі Потьомкіного. Це визволена частина Херсонської області. У Криворізькому районі росіяни били до району Великої Костромки.

У районі Володимирівки та Олександрівки Миколаївської області, це за 20 км від Кривого Рогу, було чотири «прильоти» зі «Смерчів» з інтервалом 5-7 хвилин. Наслідки уточнюються.

Також, як повідомив Олександр Вілкул, неподалік Кривого Рогу, в районі Зеленодольська, був збитий черговий російський безпілотник «Орлан».

оренда квартири Львів

Новини