Ракети влучили у центр Києва. У столиці все ще перебуває генсек ООН

Фото: Соцмережі

У Києві пролунали два сильних вибухи. Перша ракета влучила в об’єкт, друга – в житловий сектор біля нього. Наразі госпіталізовано трьох осіб.

Про це повідомляють ЗМІ.

Спочатку стало віддомо, що вибухи чули в одному з центральних районів. Інших подробиць поки не було. Повітряна тривога в столиці тривала.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко розповів про вибухи у Шевченківському районі міста. «Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих уточнюється.»

Речниця ДСНС Світлана Водолага повідомила Hromadske, що внаслідок обстрілу в Києві є потерпілі, але поки невідомо скільки.

«Два влучання. Один об’єкт, один житловий сектор біля об’єкта. Влучання було у перші поверхи, а на верхніх є люди», – розповіла вона.

У КМДА уточнили, що сталося влучання в нижні поверхи житлового будинку. Рятувальники і медики працюють на місці. Обстежують і будинки поруч, виводять людей. Наразі госпіталізували трьох постраждалих.

Радник ОП Михайло Подоляк звернув увагу на те, що ракетний обстрі Києва відбувся, коли у місті з візитом перебуває генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш.

«Ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту генерального секретаря ООН. Ще позавчора Антоніу Гутерреш сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?»

«Під час візиту генерального секретаря ООН до Києва росія обстріляла столицю ракетами.

Це доказ того, що нам потрібна швидка перемога над рф і навколо України має об’єднатися весь цивілізований світ. Маємо діяти швидко. Більше зброї, більше зусиль по вирішенню гуманітарних питань, більше допомоги. Бо щодня Україна платить велику ціну за захист демократії та Свободи. І в цій боротьбі ми не можемо програти.

Росію потрібно позбавити права вето в Радбезі ООН», – прокоментував ракетний удар по столиці голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

оренда квартири Львів

Новини