Новини

У Львівській міській раді пересядуть на велосипеди

Посадовців львівської мерії хочуть пересадити на велосипеди. Транспорт планують закупити для службового користування. Зараз проводять анкетування, чи схвалюють чиновники таку ідею. Кожному працівнику уже надіслали електронний лист. А поки у Ратуші уже затвердили місце велостоянки та роздягальні після поїздок.

За словами заступника міського голови Андрія Москаленка, користуватися велосипедом – дешевше і подекуди навіть швидше, ніж пересуватися у час пік автомобілем. Чиновник розповів, що у міській раді свого часу було два службові велосипеди, і, власне, їх використовували служби, які мали їхати на виїзд і цей виїзд був недалеко від місця праці.

 

Претендентів на велокрісло понад 1600, адже саме стільки людей працює в управліннях і департаментах. Проект втілять не раніше квітня 2018 року.

Нагадаємо, це не вперше грошима міського бюджету планують покращувати життя працівників міськради. Ще рік тому за майже півмільйона гривень зробили подарунок депутатам – придбали кожному айпад. Аби обранці читали проекти рішень сесії не в друкованому, а в електронному варіанті.

Залишити відповідь