Новини

У Львові набирають популярності інтелектуальні перегони

Львів’яни все частіше перевіряють на міцність свій розум, швидкість та стресостійкість. Способів випробувати себе у Львові чимало, усі вони – ігрові та захоплюючі. Популярний вид розваг – квест-кімната. Таких у Львові більше двадцяти – кожна розповідає особливу історію та відкриває свої таємниці.

Щоб знайти ключ, потрібно розгадати усі загадки. Така перевірка своєї уважності до деталей та швидкості мислення коштує від 400 гривень.

А кому мозкового штурму замало, тому до паб-квізу – «битва розумів», у якій за кухлем напою учасники змагаються в ерудиції. За можливість стати найрозумнішим та дізнатися щось новеньке платять 50 гривень.

 

Підвищувати свій рівень IQ можна і в компанії лише найближчих друзів. Для цього достатньо прийти в клуб настільних ігор та обрати одну з сотень.

За годину перебування у клубі гравці віддають 30 гривень.

Вартість ігор (аби придбати для себе) коливається від 200 до 2 тисяч гривень. Найбільшим попитом користуються дитячі забавки, ігри за мотивами кінострічок та всесвітні фаворити.

Вгадувати, хто обманює, а хто говорить правду любителі психології можуть на рольовій грі «Мафія». Вартість участі – 50 гривень.

Залишити відповідь