У Мелітополі партизани знищили військових окупантів високого рангу

Фото: Censor.net

У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю ситуацію намагаються приховати.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але саме сьогодні у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизан.»

Разом з тим мелітопольці повідомляють, що завезені росіянами до міста «шептуни», намагаються посіяти думки: «На початку війни влада здала місто», «Україна кинула Мелітополь, саме тому не проходить евакуація, не виплачуються заробітні плати», «Коли до Мелітополя прийдуть ЗСУ, то місто буде розбомблене». Звісно, всі ці ворожі послання орієнтовані лише на те, аби мелітопольці погодилися на співпрацю із загарбниками і перестали довіряти легітимній українській владі.

У Запорізькій ОВА також повідомляють, що в області завершено будівництво першої і другої лінії фортифікаційних споруд для оборони міста. Захисний рубіж зроблений із урахуванням усіх вимог до подібних інженерних оборонних ліній.

Окупанти ж активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони. При цьому загарбники, відповідно до телефонних перехоплень, здійснених СБУ, заздрять, що в українців, які захищають Запорізьку область, є «Байрактари», а також із жахом очікують на нові постачання іноземної зброї Збройним силам України.

оренда квартири Львів

Новини