У РФ готується інформаційна акція щодо дискредитації Зеленського

Фото: akzent.zp

Російські спецслужби створили фейковий сайт так званого «Фонду Зеленського» та підготували широку медійну кампанію для дискредитації президента України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«Адміністрація президента РФ погодила створення нової структури, афілійованої з російськими спецслужбами. Її головним завданням стане втілення інформаційної акції, спрямованої на дискредитацію президента України Володимира Зеленського в країнах Західної Європи», – пише пресслужба ГУР.

На інтернет-платформі нібито «Фонду Зеленського» з’являться пропозиції для іноземних громадян та установ, щоб вони приєдналися до його  роботи». У ГУР пояснюють, що вся структура розвиватиметься за принципом «мережевого маркетингу».

«Планується створення і подальша публікація асортиментної лінійки Фонду та реєстрація його на торгових майданчиках Європи. Це, на думку організаторів, дозволить активно розповсюджувати зазначену інформацію у європейському медіапросторі», – наголошують розвідники.

Для просування Фонду вже створено базу «мережевих лідерів» та блогерів для подальшого поширення матеріалів,  також  підготовлено для поширення у соціальних мережах фейкові скріншоти начебто публікацій відомих ЗМІ про створення фонду.

оренда квартири Львів

Новини