У серпні відбудуться певні події, які продемонструють переломний момент у війні – Буданов

Фото: Головне управління розвідки

У серпні відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що у війні починається переломний момент. Україна повернеться до кордонів 1991 року, інших сценаріїв не розглядається.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі одного з найбільших мовників Великої Британії «ITV news».

«Починаючи з серпня відбудуться певні події, які продемонструють всьому світові, що починається переломний момент.»

За словами Кирила Буданова, Україна повернеться до кордонів 1991 року, жодних інших сценаріїв не розглядається. «До кінця року активні бойові дії знизиться практично до нуля. Ми відновимо контроль над своїми територіями вже в осяжному майбутньому», – наголосив він.

Керівник воєнної розвідки України підтвердив, що частина успіху української армії у російсько-українській війні зараз залежить від міжнародної підтримки та відзначив нещодавню пропозицію Великобританії про навчання 10 000 українських військовослужбовців.

«Підтримка Великої Британії є дуже значною. Це чудовий приклад співпраці та допомоги», – зазначив він.

«Путін не досягне успіху. Це трагедія, до якої він привів Росію та Україну, і це закінчиться катастрофою для Росії. Нічого іншого», – підсумував керівник воєнної розвідки України.

оренда квартири Львів

Новини