У Сєвєродонецьку – бої, ворога відкинули поблизу Сиротиного та Метьолкіного – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

У Сєвєродонецьку тривають бойові дії, окупанти безуспішно намагалися вести штурмові дії за межами міста. Росіяни завдали авіаударів по Сиротиному та Борівському.

Про це повідомив у Телеграм голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Поблизу Сиротиного та Метьолкіного наші воїни успішно відбили штурм. Окупант з втратами відійшов на раніше займані позиції. Як і неподалік Гірського.

За підтримки артилерії росіяни здійснили штурмові дії неподалік Ниркового. Українські воїни вогнем змусили їх відмовитись від цієї ідеї.

За словами Гайдая, росіяни повторно, ще раз і ще раз, обстрілюють територію біля усіх мостів, які і так вже не придатні для пересування. Відкрили вогонь по Синецькому та Павлограду поблизу Сєвєродонецька. Чергові руйнування на «Азоті» – тепер на території транспортного цеху. Двічі масовано обстріляні житлові квартали поблизу колишнього заводу «Донсода» в Лисичанську. 13 будинків зруйновано у Гірському, ще 14 – у Врубівці.

Також противник обстріляв зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню Метьолкіне, Устинівку, Миколаївку, Білогорівку, Воронове, Золоте та Троїцьке.

Вчора п’ятьох осіб, які були поранені за останні дні, госпіталізовано до лікарень Дніпропетровщини.

Серед них чотири лисичанина і один сєвєродончанин, який потрапив під обстріл у Лисичанську.

оренда квартири Львів

Новини