У Сєвєродонецьку – вуличні бої. Ворог наближається до Лисичанська – Гайдай

Фото: Українська правда

У Сєвєродонецьку тривають вуличні бої. Ворог наближається до Лисичанська, закріплюючись у населених пунктах неподалік, місто обстрілюють авіацією.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«У Сєвєродонецьку тривають вуличні бої (наші захисники тримають територію промислової зони Сєвєродонецька). Ворог знову відкрив вогонь по селищам Синецький та Павлоград, по вже зруйнованим мостам та двічі по «Азоту».

На цей раз пошкоджено територію очисних споруд та одну із прохідних хімічного об’єднання.»

За словами Гайдая, росіяни намагаються блокувати підрозділи Сил оборони поблизу Борівського та Воронового.

Важко на Попаснянському напрямку. Ворог зайшов у Тошківку, що дозволило йому посилити вогневий вплив на інші населені пункти.

В боях за Тошківку росіяни застосували близько 30 БТР, 10 танків та багато іншої техніки.

Окупанти вже закріплюються в Устинівці, Підлісному та Мирній Долині, ведуть наступ на Білу Гору. Непросто українським бійцям тримати оборону і в районі Гірського.

Голова Луганської ОВА повідомив, що у Гірському за минулу добу зруйновано дев’ять будинків, у Золотому – сім, у Новоіванівці – 12.

Під щільним вогневим тиском зараз і Лисичанськ. Місто обстрілюють із артилерії, танків, авіації. За добу щонайменше трьох поранених цивільних, ушкодження отримали декілька поліцейських. Ракетні удари витримали будівлі поліції, прокуратури, СБУ. Гуманітарні вантажі в Лисичанськ підвозять щодня.

оренда квартири Львів

Новини