У центрі Донецька «прильоти» на похорон командувачки окупантів

Скрін з відео: Олексій Гончаренко, Фейсбук

За даними росЗМІ у центр Донецька, де проходило прощання з командиркою окупантів Ольгою Качурою, були «прильоти». Радник ОП Михайло Подоляк спростував причетність ЗСУ.

Як заявляють росЗМІ, церемонію у драмтеатрі зупинили через обстріли з боку ЗСУ. Усіх евакуювали у бомбосховище. Зазначається, що є двоє загиблих та п’ятеро постраждалих.

Нардеп Олексій Гончаренко у Фейсбук повідомив, що було влучання і у драмтеатр, і у готель «Донбас Палас» неподалік. Він каже, що в готелі жили кадирівці.

Радник ОП Михайло Подоляк в ефірі «Медузи» спростував звинувачення окупантів, що удар по центру Донецька нанесли ЗСУ.

 «По Донецьку б’ють лише самі росіяни – чи корпусу народної міліції невизнаних кримінальних республік. Тому безглуздо нам завдавати ударів по якихось заходах у Донецьку.

Всі ці вибухи тільки для того, щоб показати: дивіться, які звірі на тій стороні, давайте більш інтенсивно мобілізуватись і йти вбивати українців далі».

3 серпня стало відомо, що Збройні сили України ліквідували одіозну командирку артилерії так званої «ДНР» Ольгу Качуру з позивний «Корса».

До цього суд міста Чернівці заочно засудив «Корсу» до 12 років позбавлення волі за участь у терористичній діяльності.

До 2014 року Ольга Качура служила в поліції Горлівки, а потім перейшла на бік окупантів. «Корса» командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню та віддавала накази про обстріли Донецької області, що призвело до масової загибелі людей.

оренда квартири Львів

Новини