Ударних груп з Білорусії та Брянської і Курської областей РФ наразі немає – ДПСУ

Фото: Volyn.com.ua

Ознак формування наступальний формувань у білорусі не виявлено. Прикордонники фіксують активне використання засобів РЕБ, аби ускладнити спостерігання за їхньою територією.

Про це заявив речник Державної прикордонної служби України. Андрій Демченко, повідомляє Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«На кордонах Сумської та Чернігівської областей формування ударної групи ворога, які б могли здійснити наступ на Україну не спостерігається, однак, Росія продовжує обстріл України зі своєї території. Лише протягом тижня зафіксовано близько 130 обстрілів цих територій», – сказав Демченко.

Також в прикордонних районах продовжують перебувати воєнізовані підрозділи противника, з метою демонстрації присутності, аби не дозволити перекинути підрозділи оборони України на більш важливі напрямки.

Речник ДПСУ розповів, що кордон з країнами ЄС та Молдовою – щодня в обох напрямках перетинають близько 90 тисяч громадян та близько 19-20 тисяч транспортних засобів. Варто зазначити, що кількість людей на в’їзд в Україну переважає над кількістю бажаючих виїхати.

Наразі черг на виїзд та в’їзд немає. Така ситуація склалась після того, як було скасовано нульове розмитнення транспорту.

оренда квартири Львів

Новини