Україна змусила тепер вже росіян боятись і хвилюватись за «бавовну», – експерт Іван Ступак

Фото:vechirniy

На фронті почав вибудовуватися паритет. За два місяці ситуація кардинально не змінилась ні на нашу користь, ні на користь росіян. Але все-таки  позитив  є: тепер росіяни хвилюються  про те, де в них вибухне наступного разу.

Таку думку в ефірі «Першого Західного» висловив військовий експерт Іван Ступак.  

«Ми бачимо, що ця армія, яка розказувала, як російська зброя перемелює європейські аналоги, не може посунутись далі. Вона веде окремі бої за, не те що міста, а частини районів невеликих міст, за окремі гаражні кооперативи. Більше того, Україна останніх три тижні нав’язує росіянам те, коли і де буде у них вибухати. Не ми чекаємо, що нам «прилетить»,  а вже росіяни змушені чекати коли до них прилетить ця «бавовна», – говорить військовий експерт.

За його словами, російська війська почали переходити до кругової оборони захоплених територій, оскільки мають завдання – втриматись. Там у них є стратегічна мета.

«На тих територіях, де вони «вгризлися», вони мають намір провести референдуми, взяти «під парасольку» всі ці землі. На 3-4 роки вони хочуть  взяти перепочинок, зняти санкції, накачати свої м’язи, враховуючи всі недоліки, які були. А потім знову вийти з цим догматом про повернення споконвічних російських земель, як це було в Луганській, Донецькій області, на адміністративні межі. Тобто така«повзуча» окупація, «повзуча» загроза Україні. Вони вважають, що це спрацює і цього разу», – говорить іван Ступак.

оренда квартири Львів

Новини