Унаслідок обстрілу Запорізької АЕС поранено жінку – Енергоатом

Фото: Енергоатом

Унаслідок обстрілу росіянами Запорізької АЕС 7 серпня поранено жінку, вона перебуває в реанімації.

Про це повідомляє Енергоатом.

«Українські атомники продовжують зазнавати серйозних поранень через обстріли російськими військовими найбільшої в Європі Запорізької АЕС та Енергодару, які значно посилились останніми днями.

Так, внаслідок ворожого вогню у прибережній зоні вчора, 7 серпня 2022 року, орієнтовно о 15:30 працівниця ЗАЕС Юлія Янжула отримала проникне осколкове поранення грудної клітини. Жінка перебуває в реанімації енергодарської міської лікарні у середньотяжкому стані.»

Зазначається, що це черговий факт нелюдського поводження рашистів на тимчасово окупованих територіях. Постійні обстріли Запорізької АЕС та її міста-супутника Енергодар призводять не лише до значних пошкоджень станції, що вже є безпрецедентним актом ядерного тероризму, а й до постійної загрози життю і здоров’ю працівників Запорізької АЕС та місцевих жителів.

«Однак попри це український персонал станції продовжує працювати, у нелюдських умовах виконуючи всі заходи для забезпечення ядерної та радіаційної безпеки не лише нашої держави, а й усього світу.»

оренда квартири Львів

Новини