Усі намагання ворога просунутися з Лисичанська на Сіверськ захлинаються – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Росіяни стягують війська поблизу Білогорівки, обстрілюють навколишні населені пункти – завдали чотири ракетні удари та сім артилерійських атак.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, ворог все ще живе думками як на початку березня відхопив більшу частину області. Але то була аж ніяк не блискавична наступальна операція, а розбудова нашими військовими міцної лінії оборони.

«І як тільки Збройні сили України зробили надійні захисні укріплення, цей швидкий наступ добіг кінця. За чотири місяці росіяни просунулися на декілька кілометрів, обравши тактику суцільного знищення великих міст. Але вони все ще впевнені в своїх «героїчних» перемогах наприкінці лютого, живуть цим і не хочуть усвідомлювати реальність. А вона їх не дуже тішить.»

Сергій Гайдай повідомив, що учора поблизу Золотарівки окупанти потрапили під артилерію ЗСУ і вимушені були бігти з позицій. Напад на Верхньокамʼянське в них не вдався.

Голова Луганської ОВА наголосив, усі намагання ворога просунутися з боку Лисичанська на Сіверськ поки що захлинаються, дякуючи українським захисникам.

оренда квартири Львів

Новини