Уже 1060 населених пунктів звільнені від окупантів – Зеленський

Фото: ОПУ

З початку повномасштабної війни Збройні сили України звільнили від окупантів уже 1060 населених пунктів.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні

«Загалом уже звільнено 1060 населених пунктів».

Президент підкреслив, що абсолютна більшість із них потребує значних відновлювальних робіт, розмінування, будівництва соціальних об’єктів. Він подякував партнерам України, які долучилися до відповідних робіт.

«Один з найбільш відповідальних напрямків на серпень і вересень – це реалізація нашого Fast recovery plan – те, що необхідно зробити на звільненій від ворога території, щоб дати людям умови для нормального життя і підготуватись до осінньо-зимового сезону», – сказав Зеленський.

Президент також повідомив, що за цей тиждень ЗСУ і наша розвідка досягли сильних результатів у знищенні логістики російської армії, тилових баз окупантів.

«Кожний удар по складах боєприпасів ворога, по їхніх командних пунктах, по скупченнях російської техніки рятує життя всіх нас, життя українських військових і цивільних».

Зеленський заявив, що вдячний партнерам, які постачають Україні необхідну зброю, зокрема США, які цього тижня погодили черговий пакет підтримки, що включає в себе і боєприпаси до HIMARS.

«Всі вони використовуються максимально точно і з користю для загальної стратегії нашої оборони», – запевнив він.

Нагадаємо, 18 липня Зеленський повідомляв, що звільнено 1028 населених пунктів, ще 2621 на той момент залишалися окупованими.

оренда квартири Львів

Новини