В Бахмуті росіяни зруйнували готель, є загиблі та поранені

Фото: ДСНС Донеччини

В результаті обстрілу Бахмута, який стався близько 7-ї ранку, частково зруйнувано двоповерхову будівлю готелю. Є загиблі та поранені.

Як повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко: «У Бахмуті росіяни поцілили у готель – за попередньою інформацією, є загиблі та поранені, триває рятувальна операція.»

За даними ДСНС Донеччини, в результаті обстрілу міста Бахмут, який стався близько 7-ї ранку, сталось часткове руйнування двоповерхової будівлі готелю.

О 9:25 рятувальники з-під завалів врятували чоловіка, якого було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом, з початку проведення робіт, на місці події виявлено тіло 1 загиблої особи, постраждало 4 особи. Підтримується голосовий контакт із однією постраждалою особою, візуально спостерігається тіло загиблої особи. Роботи по розбору завалів продовжуються.

Павло Кириленко також повідомив, що зранку ворог завдав 3 ракетні удари по Торецьку та 1 по Авдіївці. У Торецьку ракети влучили в приватний сектор та гаражі – без постраждалих. В Авдіївці, окрім ракети, росіяни тричі застосували артилерію, поціливши у центр міста та АКХЗ – наслідки ще встановлюємо.

У Курахівській громаді під обстрілами саме Курахове, а також Гірник, Курахівка і Гострий – інформацію щодо наслідків уточнюється.

У Мар’їнській громаді тривають інтенсивні обстріли Красногорівки.

В Очеретинській громаді обстріли тривали вночі і вранці: найбільше по околицях Пісків. Зранку російські снаряди прилетіли в район Карлівської фільтрувальної станції та Орлівки.

Під вогнем – Яблунівка Іллінівської громади. Пошкоджено 3 будинки, але без жертв.

оренда квартири Львів

Новини