В Кремлі відбувається розкол, що може вплинути на ситуацію на фронті, – Олег Жданов


В Москві починається боротьба за владу. Найближча сила до Путіна, яку очолює Микола Патрушев, починає рух у напрямку транзиту влади, що може спричинити активізацію інших політичних сил. Така боротьба може «зіграти» на користь Україні. Так вважає військовий експерт Олег Жданов.

Про це він розповів в ефірі «Першого Західного».

«Це може відбитися на фронті. На початковому етапі, коли вони почнуть боротьбу, фронт може оживитись і бойові дії стануть запеклими. Але потім це буде зворотній рух. І може бути навіть припинення вогню і втеча з території України. Найкращий для нас варіант, якщо почнеться хаос в їхньому головному управлінні», – вважає експерт.

Вже зараз в російському командуванні відбуваються зміни і невідомо, чи спрацюють вони на покращення. Наприклад, командувача десантних військ, за словами Жданова, усунули з посади через те, що російський десант погано себе проявив у так званій «військовій операції».

«Але там ще є переміщення командувачів округів. Керівник східного пішов на сирійське  угруповування. Для нас це теж є позитивно, оскільки означає, що Росія не буде виводити свій контингент із Сирії, а значить він не з’явиться на території України. До речі, генерал Жилін, якого призначали на Сєвєродонецький напрямок, пішов на східний округ. Тобто, його звідси прибрали. Але поки що Олександр Дворніков залишається очільником цієї «військової операції», – зазначає Олег Жданов.

оренда квартири Львів

Новини