В росіян чергова «великая битва»: хочуть захопити трасу Лисичанськ – Бахмут – Гайдай

Фото: ЗСУ

Російські окупанти намагаються захопити автосполучення з Лисичанська до Бахмута, для них це чергова «великая битва». Підсилюються місцевими мешканцями, яким обманом вручає повістки.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Захопити автосполучення з Лисичанська до Бахмута росіянам не вдається вже третій місяць.Вони контролюють лише ті ділянки, з яких ми відійшли на нові оборонні позиції. Допоки тримали Лисичанськ, жодним метром цієї дороги ворог не володів. Для них це чергова «великая битва».»

За словами Гайдая, нетривалою була віра в «асвабадителей» у тих, хто залишався на Луганщині цілеспрямовано.

«Росіяни вже відзначили захоплення нашого регіону, прирівняли це до перемоги у Другій світовій війні, але на межу області так і не вийшли. Проводять ротацію, залучаючи місцевих. Як це відбувається?

Чоловіка запрошують на роботу, наприклад, до водоканалу, а через кілька днів він замість перших грошей отримує повістку. Його викликає «нова батьківщина». За рахунок сєвєродончан і лисичан ворог намагається подолати спротив українських бійців, щоб завершити виконання хоча б якогось завдання.»

Таким чином, каже голова Луганської ОВА, очікується чергове підсилення оупантів. Воювати на рівних умовах вони не в змозі, п’ятикратну перевагу використати теж. Коли вона десятикратна і дозволено стирати із лиця землі великі міста – щось виходить.

оренда квартири Львів

Новини