В окупованому Біловодську обстріляли авто з колаборантами

Фото: Vchasnoua.com

В окупованому Біловодську обстріляли авто з місцевими колаборантами, двоє поранених.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«В окупованому Біловодську обстріляли автівку з місцевою рашистською владою. В машині перебували так звані «мер» і його «заступник». Обидва поранені.»

За даними регіонального агентства «Вчасно», машина із Віталієм Коваленком, так званим головою окупованого Біловодського району та заступницею-колаборанткою Валентиною Гладковою прямувала з Городища, де мешкає Коваленко, в напрямку Біловодська. Транспортний засіб піддався обстрілу.

Розглядаються два варіанти – робота невідомих партизанів та бандитські розбірки. Топ-зрадники перебували без охорони. Гладкову було поранено. Наразі вона перебуває у лікарні із вогнепальним пораненням стегна. У громаді в зв’язку з пригодою окупанти посилили перевірки.

Видання зазначає, що Валентина Гладкова – колишня депутатка районної ради від пропрезидентської політичної партії «Слуга народу». Раніше Гладкова була директоркою Новодеркульського дитячого садочку, також колаборантка очолює і «раду жінок» району.

Сергій Гладков, чоловік колаборантки – відомий керівник одного з великих агрохолдингів. Прокуратура підозрювала його у колабораційній діяльності: за наявною інформацією кінний завод в Новодеркулі, який він очолював, та продукцію держпідприємств саме Гладков віддав в руки рашистам. 5 червня його було знайдено мертвим.

оренда квартири Львів

Новини