В Оперативному командуванні «Південь» розповіли деталі ураження крейсера «Москва»

Фото: Максим Марченко, Телеграм

Уражений крейсер «Москва» отримав суттєві пошкодження. На ньому спалахнула пожежа, а після потужного вибуху боєзапасу він перекинувся і він почав тонути.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«В Чорноморській операційній зоні ПКР «Нептун» уражений крейсер «Москва» – флагман чорноморського флоту росії – отримав суттєві пошкодження. Виникла пожежа. Інші одиниці корабельного угруповання намагалися надати допомогу, але шторм і потужний вибух боєзапасу перекинули крейсер і він почав тонути.»

В командуванні «Південь» також зазначають, що якщо для висадки десанту умови несприятливі, то загроза ракетних атак як з моря, так і з тимчасово окупованого Криму залишається.

Також повідомляється, що на Миколаївському та Херсонському напрямках втрати противника складають 54 військових та 8 одиниць техніки, серед яких 2 самохідні артилерійські установки, реактивна система залпового вогню «Град» і танк Т-72.

Окрім того, у відповідь на системні артилерійські обстріли ворога, протягом ночі нашими військами нанесено ураження по зосередженню військової техніки та складу боєприпасів.

«Ворог продовжує психологічний тиск на місцеве населення в Херсоні та області, агітуючи за створення квазі-республіки. Але ні зухвалі обстріли, ані викрадення, ані знущання рашистів над цивільним населенням не зламали дух Херсонщини. Люди продовжують відстоювати своє незалежне майбутнє у вільній Україні».

оренда квартири Львів

Новини