Ворог гатить по Дніпропетровщині, виявлено 40 касетних елементів від снаряду РСЗВ

Фото ілюстративне: Патріот Донбасу

Окупанти обстріляли одразу кілька громад на Дніпропетровщині, біля одного з населених пунктів вибухнув касетний боєприпас. На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Сьогодні ворог обстріляв територію Покровської громади в Синельниківському районі: біля одного з населених пунктів вибухнув касетний боєприпас. На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ. Днями піротехніки мають їх знищити.

Жертв, руйнувань немає.»

За словами Лукашука, вдень під обстріл потрапила і територія Зеленодольскої громади на Криворіжжі: за межами одного з сіл виявлено ворожий артилерійський снаряд. Також на місці знайдено і один снаряд від «Урагану».

А надвечір окупанти поцілили вже по населеному пункту знову в Зеленодольській громаді. Там пошкоджено будинки та газопровід. Інформації про постраждалих станом на цю хвилину немає.

«Життя триває. На Дніпропетровщині відкрито рух новою ділянкою дороги до столиці. І це в той час, коли нашу область обстрілюють з мінометів, «Градів», випускають ракети по нашим містам.

росія, напевно, ще не до кінця усвідомлює, проти кого пішла війною. Україна переможе.»

оренда квартири Львів

Новини