Ворог гатить по Харкову та селах на передмісті, поранені троє дітей

Обстріли Харкова. Фото ілюстративне: Top-news.com.ua

Вночі ворог випустив ракети по Харкову та населеним пунктам передмістя. Пошкоджені приватні будинки, господарські споруди та гаражі, учбовий заклад в місті Люботині. В селі Іванівка внаслідок вибуху снаряду поранення отримали троє дітей.

Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції у Харківській області Володимир Тимошко.

Протягом минулого дня військові РФ завдали ударів по місту Чугуєву, селам Харківської області Баранівка, Іванівка, Коробочкіно. Вночі ворог випустив ракети по Харкову та населеним пунктам передмістя. В результаті пошкоджені приватні будинки місцевих жителів, господарські споруди та гаражі, приміщення учбового закладу в місті Люботині. В селі Іванівка внаслідок вибуху снаряду поранення отримали троє дітей.

«Поліцейські ретельно документують кожний злочин військових країни-агресора проти українського народу. За адресами здійснюються виїзди та огляди місць подій, збираються первинні матеріали, які будуть передані до СБУ.»

Тимошко також повідомив, що завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 11 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.

оренда квартири Львів

Новини