Ворог гатить по Лисичанську, у Сєвєродонецьку – запеклі бої – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Росіяни обстріляли в Лисичанську ринок, гірничий коледж та школу, де постраждали дві людини, бої за Сєвєродонецьк – у розпалі.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, декілька годин рятувальники ліквідовували загоряння у Лисичанську торговельних павільйонів ринку загальною площею 1 000 квадратних метрів.

Також руйнувань зазнали навчальні заклади міста – будівля гірничо-індустріального фахового коледжу, яка практично вигоріла, а також загальноосвітня школа, звідки евакуювали двох постраждалих. Ще трьох поранених у Лисичанську і Привіллі госпіталізували до лікувальних закладів інших регіонів – це два чоловіки та жінка.

Ще зранку 6 червня стався масований обстріл міста Золоте, де, за попередніми даними, зруйновано одразу 13 будинків. Вдень росіяни вдарили по місту Гірське – 11 пошкоджених будинків.

Сергій Гайдай також повідомив, що наразі ворог продовжує штурм Сєвєродонецька, бойові дії тривають. Також відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового. У районі Білогорівки противник використовує диверсійно-розвідувальні групи.

оренда квартири Львів

Новини