Ворог на Херсонщині обстрілював окуповані села, причепивши прапори України

Фото ілюстративне: Українська правда

Російські танки із українськими прапорами виїхали в напрямку селища Молодецьке на Херсонщині, а потім з них обстріляли окуповані населені пункти, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів області.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«На околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів із українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке.

Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних Сил України на окупованих ним територіях. А потім, з тих самих танків, здійснює обстріл окупованих населених пунктів, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області.»

В ОК «Південь» наголошують, захисники України не обстрілюють цивільні об’єкти і населення, не відкривають вогню по населених пунктах, де окупанти ховаються за мирними мешканцями.

Зазначають, таким чином на окупованих територіях Херсонщини й Миколаївщини ворог чинить психологічний та вогньовий тиск на мирне населення, проводить пропагандистські заходи з агітації населення на спротив українській владі та створення псевдо-республік, дискредитує Збройні Сили України фейковими вкидами.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи протягом ночі по позиціях окупантів здійснили 12 уражень. Внаслідок чого втрати ворога склали 11 військових та 3 одиниці техніки, в тому числі броньованої.

оренда квартири Львів

Новини