Ворог несе важкі втрати та безуспішно атакував Олександрівку – ОК «Південь»

Фото ілюстративне: ЗСУ

На півдні України ворог втрати 28 військових та 5 одиниць техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БпЛА. Також змушений був відступити після годинного штурму українських позицій в районі Олександрівки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Завершується п’ятдесят четверта доба нашого звитяжного протистояння повномасштабному вторгненню рашистських військ.

На Миколаївщині актуальними залишаються загрози ракетних та артилерійських ударів. Складна ситуація з водопостачанням вирішується органами місцевої влади та за гуманітарної підтримки сусідніх областей.

На Херсонщині ворог продовжує психологічний тиск та брудну пропаганду серед цивільного населення, а на зайнятому рубежі обороняється і намагається наносити артилерійсько-мінометні удари по наших позиціях й по населених пунктах з мирними населенням.

Майже годинний штурм рашистами наших позицій в районі Олександрівки успіху не мав. Ворог відступив для відновлення сил.

За результатами ефективних уражень нашими військами ворожих сил знищено 28 рашистів та 5 одиниць техніки, серед яких броньована, інженерна, автомобільна та БПЛА.

В Чорноморській операційній зоні вороже корабельне угруповання з ракетних та десантних кораблів відсунулось майже на 200 км від наших берегів. Але блокування судноплавства і загроза ракетних ударів зберігаються.

Сили охорони та оборони півдня єдиним фронтом протидіють всім ворожим проявам від бойових зіткнень до викриття і припинення диверсійної діяльності.»

оренда квартири Львів

Новини