Ворог обстрілює Харків та область, за добу 2 загиблих, 10 поранених – Синєгубов

Фото: np.pl.ua

Ворог обстрілював з реактивних систем залпового вогню Київський район Харкова та Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Красноградський та Лозівський райони області. Загалом за добу в Харкові та області 2 загиблих, 10 поранених.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зокрема, в Харкові обстріляна інфраструктура Київського району. Вночі внаслідок влучання снаряду росіян сталася пожежа в приватному будинку в Київському районі. Рятувальники дістали з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення отримала 70-річна жінка. Загалом в Харкові поранення отримали 3 особи.

В області під обстріли окупантів потрапляють житлові будинки, господарські об’єкти, критична інфраструктура. В місті Дергачі під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа, 1 людина загинула, 2 отримали поранення. В селі Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено більше як 20 автомобілів. Через влучання боєприпасів в області горять ліси та трава.

Також є 1 загиблий у селі Чорноглазівка Богодухівського району. В Ізюмському районі – 1 поранений. В селі Уди Богодухівського району 1 поранений. Загалом за добу у Харківській області 2 загиблих, 7 поранених.

Олег Синєгубов також повідомив, що на лінії зіткнення на Харківщині тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні. Проводить дистанційне мінування місцевості.

В районі Ізюма продовжуються спроби наступу в напрямку Довгеньке та Долина. Українські захисники тримають позиції та надають ворогу адекватну відсіч. Ворог несе великі втрати в живій силі та техніці.

оренда квартири Львів

Новини