Ворог щодня на Луганщині знищує 50 будинків – Луганська ОВА

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Понад 50 будинків зруйнували росіяни у населених пунктах Гірської та Попаснянської громад. Приблизно таку кількість житла в цих громадах через ворожі обстріли втрачається щодня.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Більше 50 будинків зруйнували росіяни у населених пунктах Гірської та Попаснянської громад, у Лисичанську влучили в будівлю заводу. Приблизно таку кількість житла в цих громадах ми втрачаємо щодня.»

За словами Гайдая, слідом за містом Попасна росіяни знищують й прилеглі населені пункти. Їм не потрібні люди та їх домівки – виключно територія, яку ворог перетворює на пустелю. Половина із 30 обстрілів протягом 13 травня зафіксована саме там.

Зранку було щонайменше п’ять зруйнованих будинків у Троїцькому, п’ять – у Вікторівці, 11 – у Комишувасі. Вдень: п’ять – у Новозванівці, п’ять – у Врубівці, 10 – у Золотому. Ближче до вечора: по п’ять у Тошківці та Катеринівці.

Впродовж дня пошкоджень зазнали сім багатоповерхівок у Сєвєродонецьку та одна в Рубіжному, де також зруйновані два приватні будинки. У Лисичанську в результаті артилерійського обстрілу росіян сталося руйнування адміністративної будівлі заводу гумових технічних виробів.

оренда квартири Львів

Новини