Ворог теж вчиться на невдалих спробах ураження, – Андрій Годик

Фото ілюстративне: З відкритих джерел

Не нехтувати повітряними тривогами і не поширювати неперевірену інформацію. Росіяни теж вчаться і можуть вражати українські цілі краще.

Про це в ефірі «Першого Західного» закликав заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

«Ми повинні розуміти, що  так само, як українська сторона робить всі заходи в частині виявлення і знешкодження вказаних ракет, так само росіяни пропрацьовують всі свої невдалі спроби ураження і роблять висновки», – говорить посадовець.

Він наголошує, що крилаті ракети можуть бути запрограмовані і міняти напрямок польоту, що теж ускладнює виявлення і знешкодження вказаних об’єктів.

Він також закликав не поширювати неперевірену інформацію від знайомих чи якихось блогерів.

«Ще раз наголошую: якщо бачите ракету, не знімайте її на відео, знайдіть можливе укриття і проінформуйте чат-бот або гарячу лінію СБУ, Нацполіції про проліт об’єкта. Не публікуйте те, що ви чули чи бачили в соцмережах чи інших джерелах інформації, бо це можуть бути неперевірені дані.  Така неперевірена інформація ускладнює роботу екстрених служб. Як наслідок розпорошується сили і засоби і це не сприяє усуненню наслідків ракетних ударів», – зазначає Андрій Годик.

Нагадаємо, що внаслідок вчорашнього ракетного удару по Львову, загинули 7 мирних жителів, 11 осіб зазнали поранень, із них троє у дуже важкому стані. Відбулось чотири влучання у складські приміщення, які на цей момент не використовуються військовими, а також одне влучення по станції техобслуговування автомобілів.

оренда квартири Львів

Новини