Ворог тричі атакував Луганщину, зокрема Верхньокам’янське – Гайдай

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Противник зосередив основні зусилля на сході України та штурмував Верхньокам’янське. У Рубіжному окупанти почали ховати містян, яких вони вбили ще у березні-квітні.

Про це в Телеграм повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, незважаючи на перекидання частини живої сили та техніки до південних областей, основні зусилля росіяни продовжують зосереджувати на сході України.

Ворог тричі організовував штурмові дії, при кожній з яких атакував одразу з декількох сторін. Зокрема, вів наступ поблизу Верхньокам’янського, але через супротив наших збройних сил вимушений був відступити.

12 разів росіяни застосовували ствольну артилерію, ще чотири – реактивну. Таку ж кількість разів залучали мінометників, нанесли два ракетних удари. Населені пункти, навколо яких пролягає лінія фронту, обстріляні окупантами з усіх видів озброєння, у тому числі із танків. Шість ударів проведені штурмовою та армійською авіацією ворога.

Сергій Гайдай також повідомив, що у Рубіжному окупанти днями поховали рештки 63 загиблих місцевих жителів, яких вони вбили чотири місяці тому.

оренда квартири Львів

Новини