Ворог знову влучив ракетами у непрацюючий міст через Дністровський лиман – ОК «Південь»

Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Ворог знову влучив крилатими ракетами у вже понад два тижні непрацюючий міст через Дністровський лиман. Ремонтні роботи потребуватимуть тривалого часу і витрат, але наразі їх проведення неможливе.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Загальна обстановка на лінії зіткнення залишається стабільно напруженою. Не маючи можливості вести активні наступальні дії, ворог продовжує підступні ракетні атаки. Так, вночі зафіксовано ще 2 влучання крилатих ракет у вже понад два тижні непрацюючий міст через Дністровський лиман. Міст пошкоджений на стільки, що ремонтні роботи потребуватимуть тривалого часу і витрат. Але наразі їх проведення неможливе, як і експлуатація мосту.»

Окрім того, над Миколаївщиною підрозділом зенітних ракетних військ збито російську крилату ракету, яка була випущена стратегічним бомбардувальником, що атакував Україну з Каспійського напрямку. Ворожа ціль рухалася у напрямку західних регіонів України.

Всього за ніч нашими ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено понад 60 уражень по позиціях ворога. Попередньо безповоротні втрати склали щонайменше 20 військових РФ, броньовану техніку та мінометне озброєння.

Корабельне угруповання ворога продовжує контролювати північно-західну частину Чорного моря, блокувати судноплавство та погрожувати ракетними ударами з моря. Також високою залишається імовірність атак стратегічною авіацією.

Також в ОК «Південь» повідомили, що окупанти продовжують тиснути на мирне населення зайнятих ними територій Миколаївщини та Херсонщини, агітуючи погодитись на життя в квазі-утворенні на кшталт ХНР або рашистської губернії.

Загарбники запроваджують систему перепусток, щоб максимально обмежити можливості людей виїхати з області. А потужна інформаційно-психологічна операція окупантів спрямована на придушення спротиву місцевого населення, яке має міцну проукраїнську позицію.

оренда квартири Львів

Новини