Вранці мешканці Севастополя знову чули вибух

Фото: Севастополь, Вікіпедія

Вранці у неділю, 21 серпня, мешканці Севастополя знову чули вибух.

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Вибух пролунав приблизно о 06:33 за місцевим часом. Диму чи роботи ППО помітно не було.

Напередодні ввечері російська влада Севастополя заявила про роботу ППО і закликала жителів міста «менше знімати і не викладати відео з роботою систем протиповітряної оборони РФ». Крім того, ЗМІ повідомляли про роботу ППО у районі Оленівки Чорноморського району Криму.

Останніми днями у Криму та Севастополі сталася серія вибухів. Російська влада заявила про збиття безпілотників і роботу ППО, але жодних підтверджень своїх слів не надала. Користувачі соцмереж публікували відео, ймовірно, роботи російської ППО.

Вранці 16 серпня сталися вибухи у Джанкойському районі анексованого Криму. Повідомлялося про вибухи на складах боєприпасів, трансформаторній підстанції та пошкодження залізниці. Російська влада заявила, що з району села Майське в Джанкойському районі евакуювали понад 3 тисячі жителів.

Міноборони Росії назвало подію на півночі Криму «диверсією». У Криму порушено кримінальну справу. Інформації про підозрюваних чи затриманих немає.

9 серпня стало відомо про серію вибухів на військовому аеродромі у селищі Новофедорівка Сакського району Криму. Російська влада заявила, що евакуювала близько 30 людей з «найближчих будинків».

У Міноборони Росії стверджують, що причиною вибухів на військовому аеродромі в селищі Новофедорівка стала детонація кількох авіаційних боєприпасів. Російські військові, незважаючи на опубліковані супутникові знімки зі зруйнованою технікою, стверджують, що її літаки не постраждали.

Українська влада та військові не брали на себе відповідальність за вибухи в анексованому Росією Криму.

оренда квартири Львів

Новини