Вибухи в Криму вдарять по рейтингу Путіна – Іван Тимочко

Фото: 24tv

Вибухи в Криму будуть мати великі  наслідки для РФ. І йдеться не тільки про порушення логістики для російської армії, матеріальні збитки, але і про рейтинг Путіна серед своїх виборців – він впаде.

У цьому переконаний голова Ради резервістів командування сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, про це він розповів в ефірі «Першого Західного».

«Матеріальні втрати – це лише вершина айсбергу, оскільки ці люди, які втікають, це як детонація ракет, як осколки, які будуть падати по всій Росії і розносити паніку. І вони зараз заряджені на негатив по відношенню до Путіна: «Путін нас не захистив», «Путін не зміг забезпечити наше комфортне перебування в Криму» – вважає військовослужбовець.

Він звертає увагу, що через це Росія і не може зараз належно відреагувати на події, попри заяви її представників про «судний день», «знищення пів України». За словами Тимочка, по суті зараз Росія виправдовується і перейшла у «фазу глухої оборони» не тільки у військовій сфері, але й політичній і ідеологічній.

«Ми цього очікували багато років. Бо ми знаємо, що ще в 2013 році Путін мав рейтинги в Україні вищі, ніж українські президенти. І тепер він втрачає популярність серед цього електорату, який надіявся, що завдяки йому він зможе комфортно жити», – говорить Іван Тимочко. 

І ще один момент, на який звернув військовий – це те,  що після цих вибухів  Путін побачив чого вартують усі ці «кримнашисти».  Вони готові втікати якнайшвидше, а не захищати Крим.

оренда квартири Львів

Новини