«Як завжди лукавлять»: за даними розвідки, Путін кине на «Азовсталь» росгвардію та ФСБ

Фото: BBC

Режим Путіна планує залучити російських гвардійців та структури ФСБ РФ для подальшого наступу на завод «Азовсталь» в заблокованому Маріуполі, який захищають українські Сили оборони.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі національного телемарафону 22 квітня, повідомляє Українська правда.

Журналісти попросили прокоментувати інформацію, що президент РФ Володимир Путін не підтримав ідею міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який запропонував масовано штурмувати «Азовсталь». Скібіцький наголосив, що керівництво РФ, як завжди лукавить.

«Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму «Азовсталі». Але за нашими даними вони планують залучити росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив».

Нагадаємо, командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський (Волина) закликав іноземні держави терміново провести «екстракцію» з Маріуполя – вивезти кілька сотень військових і цивільних з «Азовсталі» у безпечне місце, аби врятувати від росіян.

Маріуполь із 1 березня перебуває в облозі. 12 квітня частина морських піхотинців змогла прорватися з заводу імені Ілліча до представників полку «Азов» на заводі «Азовсталь», частина ж потрапила в полон.

оренда квартири Львів

Новини