Загарбники зачищають драмтеатр у Маріуполі, тіла звалюють в 300-метрову траншею

Скрін з відео: Петро Андрющенко, Телеграм

Окупанти проводять зачистку завалів Драматичного театру, знайдені тіла загиблих пакують у пластикові мішки та вивозять у село Мангуш, де звалюють в 300-метрову траншею.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

«Окупанти продовжують «зачистку» в центрі Маріуполя. Наразі йде зачистка завалів Драматичного театру. В процесі зачистки окупанти упаковують знайдені тіла загиблих в пластикові мішки, тракторами та вантажівками переміщують в накопичувач в промисловій зоні в районі Нікольського шосе. Потім, за наповненням, вивозять в село Мангуш, де насипом звалюють в 300-метрову траншею.

До «зачистки» від тіл загиблих маріупольців залучені виключно командировані працівники так званих «МСЧ ДНР» через відмову місцевих мешканців в участі в поібних роботах.

Цинізму росіян немає межі. Територія скверу під Драматичним театром використовувалась для кладовища солдатів нацистської Німеччини, тіла яких було ексгумовано та перезаховано лише в 2018-2019 роках при проведені реконструкції. Тепер росіяни знов перетворили центр Маріуполя на кладовище. Нема слів. Лише лють!»

оренда квартири Львів

Новини