Захисники Маріуполя виконали затверджене рішення вищого командування – звернення командира «Азова»

Фото: полк Азов

Маріупольський гарнізон 82 дні відтягував на себе переважаючі сили противника, а зараз виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу.

Про це йдеться у зверненні командира «Азова».

«Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів.

Жодне озброєння не буде працювати без професійно підготованих військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії.

Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу.»

Наразі не зрозуміло, яке рішення військового командування виконують захисники Маріуполя. Офіційного роз’яснення ситуації ні від вищого військового керівництва, ні від президента та інших офіційних осіб країни поки що немає.

Нагадаємо, 16 травня російське Міноборони повідомило про досягнення домовленості про вивезення поранених українських військових із заблокованого комбінату «Азовсталь» у Маріуполі до окупованого Новоазовську (ОРДО).

З українського боку підтвердження цієї інформації поки немає.

оренда квартири Львів

Новини