Запорізька ОВА: Ворог наступає на Трудолюбівку, ситуація контрольована

Фото ілюстративне: ЗСУ

На Запорізькому напрямку ворог веде наступ в напрямку населеного пункту Трудолюбівка. У Василівці в результаті російських ударів горіло підсобне приміщення автозаправної станції, а у місті Молочанськ на залізничній станції пошкоджено залізничний пасажирський вагон.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«На Запорізькому напрямку противник веде наступальні бойові дії в напрямку населеного пункту Трудолюбівка. Ситуація залишається контрольованою.»

Зазначається, що приблизно о 6:50 ворог наніс ракетні удари по Запоріжжю. Подробиці обстрілу обіцяють повідомити пізніше.

Окрім того, впродовж минулої доби рятувальники локалізували 7 пожеж у Запорізькому районі, а піротехнічні розрахунки залучалися для відпрацювань у Запорізькому та Пологівському районах.

У місті Пологи внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено 8 житлових будинків та горів очерет. У Василівці в результаті російських ударів горіло підсобне приміщення автозаправної станції. А у місті Молочанськ Пологівського району, на залізничній станції, через військові дії рф вогнем пошкоджено залізничний пасажирський вагон.

Росіяни спричинили своїми обстрілами пожежі на території приватних домоволодінь в Оріхові.

Також групою розмінування ДСНС знищено залишки ракетних снарядів «Ураган» в районі села Комишуваха, а також в Таврійському Пологівського району знешкоджено 12 один залишків «Урагану» та 152-міліметровий артилерійський снаряд.

оренда квартири Львів

Новини