Затримали жителя Львова, який у березні навів ракети РФ на Яворівський полігон, – СБУ

Обстріл Львівщини 13 березня. Фото: Генштаб ЗСУ

Контррозвідники СБУ затримали жителя Львова, який корегував ракетні удари окупантів по Яворівському полігону, де загинула 61 людина.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Контррозвідники СБУ викрили і затримали агента РФ, який коригував ракетні обстріли по Яворівському військовому полігону на Львівщині.

Як зазначає Генпрокуратура, за даними слідства, уродженець Львова, будучи колишнім працівником КДБ СРСР, протягом березня 2022 року за допомогою одного з месенджерів передавав інформацію представниками РФ про місцезнаходження ЗСУ на території Львівської області для нанесення ракетних ударів.

Чоловікові повідомлено про підозру у державній зраді та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, за даними правоохоронців, унаслідок ракетної атаки по Яворівському полігоні у березні 2022 року загинули 61 людина, ще 160 були поранені.

В СБУ також повідомили, що також затримали ще двох агентів РФ, які корегували удари окупантів по Києву та Донеччині.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії СБУ повідомила про підозри понад 760 російським громадянам, причетним до ведення агресивної війни, військових злочинів і підривної діяльності проти України.

оренда квартири Львів

Новини