Авторка та ведуча «Першого Західного» перемогла у конкурсі імені Героя України Тараса Матвіїва

Фото: Ксенія Клим, Фейсбук

Авторка та ведуча ТРК «Перший Західний» Ксенія Клим перемогла у конкурсі імені Героя України Тараса Матвіїва.

У Львівській обласній військовій адміністрації визначили переможців конкурсу журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва. Конкурс тривав упродовж місяця – з 6 червня по 6 липня. До участі у ньому зголосились 64 учасники. Переможців визначали у двох номінаціях.

Зокрема у номінації «Матеріали, розміщені в електронних або друкованих ЗМІ» перемогла робота журналістки Дивись.info Оксани Дудар під назвою «Україна у темряві, або Нотатки божевільної».

А у номінації «Матеріали, які були розміщені у теле-, радіоефірі» кращою була робота Ксенії Клим – «Історія Героя. Дмитро Ґудзик», яка вийшла в ефірі на ТРК «Перший Західний».

Роботу Ксенії Клим можна переглянути тут:

Конкурс мав на меті відзначити та підтримати журналістів – авторів матеріалів на військову тематику, вшанувати військові подвиги різних військових підрозділів та військ, які дислокуються на Львівщині. Його проводять в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області.

Тарас Матвіїв – тележурналіст, член Національної спілки журналістів України, громадський діяч, офіцер Збройних Сил України. Він служив у 24 ОМБр імені короля Данила. Загинув у липні 2020 року, коли рятував побратимів з-під мінометного обстрілу.

оренда квартири Львів

Новини