Знищено штаб ПВК «Вагнер», відбито 8 атак ворога – Гайдай

Фото: росЗМІ

У Попасній загинули «вагнерівці», ЗСУ відбили вісім ворожих атак були успішно відбиті, знищено розвідгрупу росіян.

Про це повідомив в Телеграм голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«ЗСУ знову вдало відпрацювали по ворожому штабу, на який навів один із представників ЗМІ РФ. На цей раз вчора в Попасній, де влучним ударом розбито штаб ПВК «Вагнер». Кількість загиблих уточнюється.»

За словами Гайдая, водночас на лінії фронту росіяни активніше застосовують штурмову та армійську авіацію – із повітря обстріляні три населених пункти.

Також випущено сім ракет. Упродовж ночі сім разів працювала ствольна артилерія ворога. Чотири рази росіяни обстрілювали міста і села з реактивних систем залпового вогню, шість – із мінометів. Здійснені чотири танкових наступи.

Окупанти все частіше намагаються провести розвідку переднього краю оборони ЗСУ.

Голова Луганської ОВА наголосив, 14 серпня вісім ворожих атак були успішно відбиті. Розвідгрупу росіян українські військові знешкодили.

Окрім того, у захоплених РФ містах Луганщини люди поступово зневірюються в окупаційній владі.

Так, жителі Сєвєродонецька більше місяця тому віддали свої персональні дані в обмін на обіцянку відновити житлові приміщення. Втім, до сих пір ніхто не прийшов навіть для обстеження.

«В багатьох багатоповерхівках міста пробито дах, вибито вікна, не кажучи вже про відсутність деяких стін. А перші примхи погоди дають про себе знати – нетривалий літній дощ перетворив життя містян в катастрофу. Важко уявити, що буде восени, за два тижні.»

оренда квартири Львів

Новини