ЗСУ на півдні України знищили «Град», броньовану техніку та склади з боєприпасами і паливом

Фото: ЗСУ

За результатами авіа– та ракетно-артилерійських ударів знищені 33 рашисти, реактивна система залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, 3 склади з боєприпасами та 2 з паливно-мастильними матеріалами.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Противник веде бойові дії на займаних рубежах, укріплюється та мінує підступи до своїх позицій. Сил, ресурсів та мотивації вести наступальні дії не має.

Нашою авіацією нанесено серію ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п’ятьох різних населених пунктах Херсонщини.

За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищені 33 рашисти, реактивну систему залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, 3 склади боєприпасів та 2 паливно-мастильних матеріалів. Решта ворожих втрат уточнюється.

Корабельне угруповання чорноморського флоту тримає напоготові до здійснення ракетних ударів 4 надводних корабля та 1 підводний човен, разом з ними на чергуванні 1 ВДК.

А значить, загроза ракетних атак залишається, вірогідність морської десантної операції – вочевидь поставлена на паузу.»

оренда квартири Львів

Новини